bg

Kookclub maart 2017

Kookclub maart 2017

Aperitief Sacramento

  alles mengen 

versieren met aardbeien 

 

 

 
Ingrediënten voor 4p.

1 liter bloedappelsiensap
10 cl siroop van aardbeien
10 cl bruine rhum 

 

Voorgerecht : Carpaccio van Rundsvlees

 Rundsvlees in vorm plat slaan,tussen film leggen en in frigo laten 

Eitjes pocheren in azijn, water, 2 min. afkoelen;
Kipbouillon heel goed kruiden, Chinese Mie erin 2 min. Afgieten, kruiden met echalotten,look,pili-pili,p&z,pijpajuin
Carpaccio op bord, gepocheerd eitje nogmaals 1 min in water opensnijden op bord dressing van soya,olijfolie, p&z 

 

  ingrediënten voor 4 p.:

rundsvlees
kleine eitjes (kwartel)
kipbouillon
chinese Mie
echalot,look,pili-pili
pijpajuin

 


Hoofdgerecht : Chioppino

Olijfolie in pan, look, als de look bruint gepelde tomaten +fijn gesneden groentenmengeling, gourgette,venkel,aubergine,paprika. Alles goed inkoken daarna visassortiement erin schikken en op’t laatst de mosselen en kokkels.

Serveren met stokbrood en lookmayonaise  

 

 

 

 
Ingrediënten voor 4p. :
gepelde tomaten, fijn gesneden groentenmengleing,gourgette,
vennkel,aubergine,
paprika,

 


Nagerecht : Citroentaart

 

 

 

 

 

 


taartbodem maken met speculoos,boter, suiker en alles cutteren. in vorm duwen en 15 min in frigo , afbakken op 180° 10 min.
Citroencrème: melk opkoken en mengen met een mengsel van 10 cl melk, suiker en puddingpoeder, goed doorkoken, vers citroensap met gelatine bladeren en boter

 

Nahet bakken van het deeg, mengsel eropgieten en 1 h in frigo laten afkoelen
afwerken met merinque

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten voor 4p:

citroencrème:90clmelk,
100 gr suiker, 75 gr puddingpoeder,10 cl vers citroensap,2 gelatinebladeren,50 gr boter
meringue

 

 

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N

 

                                            

  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
  • welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • Fietsen en fietskaarten
  • Wandelkaarten
  • 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht 
  • inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie